Our website uses necessary cookies to enable basic functions and optional cookies to help us to enhance your user experience. Learn more about our cookie policy by clicking "Learn More".
Accept All Only Necessary Cookies
Best Biryani Chicken Mutton biriyani Non Veg Tamil आइकन

6.0 by Arima Apps


Nov 8, 2018

Best Biryani Chicken Mutton biriyani Non Veg Tamil के बारे में

दोनों शाकाहारी और तमिल में मांसाहारी बिरयानी की बिरयानी व्यंजनों संग्रह की विविधता।

In Tamil Nadu Biryani is made with spices, rice, lentils, meat and vegetables, also known as biriyani or briyani ( பிரியாணி சமையல் )

Here we provide both the veg briyani (சைவ பிரியாணி ) and Non veg Briyani (அசைவ பிரியாணி ) cooking tips . Not only Tamilnadu briyani is popular

among worldwide. This Biryani Recipes application has Ingredients and how to

cook both Veg briyani ,Non Veg briyani and more authentic biryani recipe in

Tamil language this is the best app for those who wants to cook this

simple (எளிய பிரியாணி வகைகள் ) and delicious briyani recipes (சுவையான பிரியாணி ரெசிபெஸ் )

There are Variety of briyani recipe in tamil like (இறால் பிரியாணி ) , Fish (ஃபிஷ் பிரியாணி ) , Mutton Briyani (மட்டன் பிரியாணி ) , Crab Briyani ( நண்டு பிரியாணி ) , Chicken (சிக்கன் பிரியாணி) , Fruit briyani (பழ வகை பிரியாணி ) and other veg briyani recipes ( காய்கறி பிரியாணி வகைகள் ) are available in

our app.

இதோ சில பிரியாணி உணவு வகைகள்.

அசைவ பிரியாணிகள்

1. சீரக சம்பா மட்டன் பிரியாணி – Jeera Samba mutton Briyani

2. சேமியா மட்டன் பிரியாணி- Vermicelli Mutton Briyani

3. செட்டிநாடு இறால் பிரியாணி- Chettinad Prawn Briyani

4. ஸ்பெஷல் பாம்பே பிரியாணி- Special Bombay Briyani

5. பரங்கிபேட்டை பிரியாணி – Parankipettai Briyani

6. செட்டிநாடு காடை பிரியாணி- Chettinadu kaadai Briyani

7. ஸீ ஃபுட் கலவை பிரியாணி- Sea food mixed Briyani

8. வவ்வால் மீன் பிரியாணி-vaval Fish Briyani

9. ஜப்பான் ஸ்பெஷல் பிரியாணி-Japan Special Briyani

10. தந்தூரி சிக்கன் பிரியாணி- Tandoori Chicken Briyani

11. அஹனி பிரியாணி- Afghani Briyani

12. ஈத் ஸ்பெஷல் பிரியாணி- Ramadan Briyani

13. கப்ஸா ரைஸ் பிரியாணி- Kabsa Rice Briyani

14. ருசியான முட்டை தம் பிரியாணி- Tasty Egg dum Briyani

15. நாஞ்சில் இறால் பிரியாணி- Nanjil Prawn Briyani

16. சிக்கன் கீமா பிரியாணி- Chicken Keema Briyani

17. முட்டை பிரியாணி- Egg Briyani

18. மொகல் பிரியாணி- Mughal Briyani

19. மீன் பிரியாணி- Fish Briyani

20. காலிஃப்ளவர் பிரியாணி- Cauliflower Briyani

21. முந்திரி பருப்பு பன்னீர் பிரியாணி- Cashew Paneer Briyani

22. ஹைதராபாத் மட்டன் பிரியாணி-Hyderabad Mutton Briyani

23. ஹைதராபாத் சிக்கன் பிரியாணி-Hyderabad Chicken Briyani

24. இடியாப்பம் பிரியாணி- Idiyappam Briyani

25.மஷ்ரூம் பாலக் பிரியாணி- Mushroom Palak Briyani

26. செட்டிநாடு சிக்கன் பிரியாணி – chettinad chicken briyani

27. திண்டுக்கல் தலபாகட்டு பிரியாணி – Dindigul thalapakattu biryani

App Features :-

This south Indian Biryani Recipes has Veg and Non Veg collection in Tamil

- You can save your prepared dish.

- You can share this Simple Biriyani recipes with friends and families.

- All the recipes are added with pictures and clear instructions written in

- All tastes of biryani recipes are under this one app don’t forget to rate the app

and share with your friends and families.

Download now!Enjoy Cooking

नवीनतम संस्करण 6.0 में नया क्या है

Last updated on Nov 8, 2018

Minor bug fixes and improvements. Install or update to the newest version to check it out!

अनुवाद लोड हो रहा है...

अतिरिक्त ऐप जानकारी

नवीनतम संस्करण

निवेदन Best Biryani Chicken Mutton biriyani Non Veg Tamil अपडेट 6.0

द्वारा डाली गई

Phan Hiếu

Android ज़रूरी है

Android 4.1+

अधिक दिखाएं

Best Biryani Chicken Mutton biriyani Non Veg Tamil स्क्रीनशॉट

टिप्पणी लोड हो रहा है...
भाषाओं
APKPure की सदस्यता लें
सर्वश्रेष्ठ एंड्रॉइड गेम और ऐप्स के शुरुआती रिलीज, समाचार और गाइड तक पहुंचने वाले पहले व्यक्ति बनें।
जी नहीं, धन्यवाद
साइन अप करें
सफलतापूर्वक सब्सक्राइब!
अब आप APKPure की सदस्यता ले रहे हैं।
APKPure की सदस्यता लें
सर्वश्रेष्ठ एंड्रॉइड गेम और ऐप्स के शुरुआती रिलीज, समाचार और गाइड तक पहुंचने वाले पहले व्यक्ति बनें।
जी नहीं, धन्यवाद
साइन अप करें
सफलता!
अब आप हमारे न्यूज़लेटर की सदस्यता ले चुके हैं।