Lord Damodar Ashtakam


1.0.1 द्वारा Pari Studios
Apr 3, 2015

Lord Damodar Ashtakam के बारे में

प्रभु दामोदर Ashtakam प्रभु दामोदर, भगवान कृष्ण महिमा जो एक संगीत app है।

Astaka संख्या 8 को संदर्भित करता है, और दामोदर डर लेकिन उसकी माँ, यशोदा के प्यार से नहीं बाँध हो जाता है, जो "भगवान कृष्ण" संदर्भित करता है। इस विशेष गीत विशेष रूप से प्रभु दामोदर, भगवान कृष्ण की महिमा 8 छंद के होते हैं।

यह दिव्य गीत आम तौर पर कार्तिक के महीने में गाया जाता है।

अनुप्रयोग सुविधाओं:

* चलायें / प्रभु दामोदर Ashtakam रोकें

* उड़ा शंख

* चलायें घंटी

मित्रों और परिवार के साथ * शेयर एप्लिकेशन को

दामोदर Ashtakam के बोल:

नमामीश्वरं सच्-चिद्-आनन्द-रूपं

लसत्-कुण्डलं गोकुले भ्राजमनम्

यशोदा-भियोलूखलाद् धावमानं

परामृष्टम् अत्यन्ततो द्रुत्य गोप्या। 1।

namāmīśvaraṁ थैली-सीआईडी-आनंद-रूपं

lasat-kuṇḍalaṁ gokule bhrājamanam

यशोदा-bhiyolūkhalād dhāvamānaṁ

parāmṛṣṭam atyantato drutya gopyā। 1।

रुदन्तं मुहुर् नेत्र-युग्मं मृजन्तम्

कराम्भोज-युग्मेन सातङ्क-नेत्रम्

मुहुः श्वास-कम्प-त्रिरेखाङ्क-कण्ठ

स्थित-ग्रैवं दामोदरं भक्ति-बद्धम्। 2।

muhur नेत्रा-yugmaṁ mṛjantam rudantaṁ

karāmbhoja-yugmena sātaṅka-netram

muhuḥ śvāsa-kampa-trirekhāṅka-कांथा

sthita-graivaṁ दामोदरम भक्ति-baddham। 2।

इतीदृक् स्व-लीलाभिर् आनन्द-कुण्डे

स्व-घोषं निमज्जन्तम् आख्यापयन्तम्

तदीयेषित-ज्ञेषु भक्तैर् जितत्वं

पुनः प्रेमतस् तं शतावृत्ति वन्दे। 3।

itīdṛk SVA-līlābhir आनंद-kuṇḍe

SVA-ghoṣaṁ nimajjantam ākhyāpayantam

tadīyeṣita-jñeṣu bhaktair jitatvaṁ

punaḥ prematas टैम śatāvṛtti वंदे। 3।

वरं देव मोक्षं न मोक्षावधिं वा

न चन्यं वृणे 'हं वरेषाद् अपीह

इदं ते वपुर् नाथ गोपाल-बालं

सदा मे मनस्य् आविरास्तां किम् अन्यैः। 4।

Varam देवा mokṣaṁ ना mokṣāvadhiṁ VA

NA canyaṁ vṛṇe 'हैम vareṣād apīha

idaṁ ते vapur नाथा गोपाल-बालम

मुझे किम anyaiḥ āvirāstāṁ manasy सदा। 4।

इदं ते मुखाम्भोजम् अत्यन्त-नीलैर्

वृतं कुन्तलैः स्निग्ध-रक्तैश् च गोप्या

मुहुश् चुम्बितं बिम्ब-रक्ताधरं मे

मनस्य् आविरास्ताम् अलं लक्ष-लाभैः। 5।

idaṁ ते mukhāmbhojam atyanta-nīlair

vṛtaḿ kuntalaiḥ snigdha-raktaiś सीए gopyā

muhuś cumbitaṁ मुझे Bimba-raktādharaṁ

manasy āvirāstām आलम laksa-lābhaiḥ। 5।

नमो देव दामोदरानन्त विष्णो

प्रसीद प्रभो दुःख-जालाब्धि-मग्नम्

कृपा-दृष्टि-वृष्ट्याति-दीनं बतानु

गृहाणेष माम् अज्ञम् एध्य् अक्षि-दृश्यः। 6।

नमो देवा dāmodarānanta viṣṇo

prasīda prabho duḥkha-jālābdhi-magnam

kṛpā-dṛṣṭi-vṛṣṭyāti-dīnaṁ batānu

gṛhāṇeṣa Mam ajñam edhy aksi-dṛśyaḥ। 6।

कुवेरात्मजौ बद्ध-मूर्त्यैव यद्वत्

त्वया मोचितौ भक्ति-भाजौ कृतौ च

तथा प्रेम-भक्तिं स्वकां मे प्रयच्छ

न मोक्षे ग्रहो मे 'स्ति दामोदरेह। 7।

kuverātmajau baddha-mūrtyaiva yadvat

tvayā mocitau भक्ति-bhājau kṛtau सीए

तथा प्रेमा-bhaktiṁ svakāṁ मुझे prayaccha

NA mokṣe graho मुझे 'एसटीआई dāmodareha। 7।

नमस् ते 'स्तु दाम्ने स्फुरद्-दीप्ति-धाम्ने

त्वदीयोदरायाथ विश्वस्य धाम्ने

नमो राधिकायै त्वदीय-प्रियायै

नमो 'नन्त-लीलाय देवाय तुभ्यम्। 8।

Namas ते 'छात्रों dāmne sphurad-दीप्ति-dhāmne

tvadīyodarāyātha viśvasya dhāmne

नमो rādhikāyai tvadīya-priyāyai

नमो 'nanta-līlāya devāya tubhyam। 8।

नवीनतम संस्करण 1.0.1 में नया क्या है

Last updated on Sep 4, 2015
Minor bug fixed.

अतिरिक्त ऐप जानकारी

नवीनतम संस्करण

1.0.1

द्वारा डाली गई

Rawia Homse Syufi

Android ज़रूरी है

Android 2.3.2+

अधिक दिखाएं

Use APKPure App

Get Lord Damodar Ashtakam old version APK for Android

डाउनलोड

Use APKPure App

Get Lord Damodar Ashtakam old version APK for Android

डाउनलोड

Lord Damodar Ashtakam वैकल्पिक

Pari Studios से और प्राप्त करें

खोज करना